Journal Metric & Achievement |
.: e-ISSN : 2809-4654 :. |
.: p-ISSN : 2085-7691 :. |
.: Kebijakan & Prosedur :. |
Tim Editorial |
Tim Reviewer |
Focus and Scope |
Peer Review Process |
Publication Ethics |
Author Guidelines |
Open Access Policy |
Archive Policy |
Open Access Statement |
Policy of Plagiarism |
Journal License |
Author Fees |
Indexsasi |
.: Informasi :. |
For Readers |
For Authors |
For Librarians |
.: Alat Bantu :. |
.: Kontak :. |
.: Visitors :. |
Vol. 13 No. 1 (2021): June : Garina : Jurnal Pengembangan IPTeks Seni Kuliner, Tata Rias, dan Desain Mode
Garina [P-ISSN 2085-7691] [E-ISSN 2809-4654] Jurnal Pengembangan IPTeks Seni Kuliner, Tata Rias, dan Desain Mode is a biannually peer-reviewed journal which is focusing on the research, development, and applications of fashion and food technology. The journal invites authors to publish a recent scientific paper on the results of study and review of literature relevant to fashion and food technology. The articles of this journal are published every six months, that is on June and December (2 issues per year), and published by the Akademi Kesejahteraan Sosial Ibu Kartini Semarang.
Published:
2021-06-28
Articles
-
PERBEDAAN KARAKTERISTIK PADA BROWNIES DENGAN MENGGUNAKAN BUBUK KAKAO DAN BUBUK KOKOA
DOI : https://doi.org/10.69697/garina.v13i1.52
- pdf Views: 45 times | Download : 240 times
-
PEMBUATAN SUSU TEMPE KURMA SEBAGAI ALTERNATIF MINUMAN KESEHATAN
DOI : https://doi.org/10.69697/garina.v13i1.53
- pdf Views: 245 times | Download : 480 times
-
Pemanfaatan Nangka Muda dalam Pembuatan Sup Krim dengan Teknik fusion
DOI : https://doi.org/10.69697/garina.v13i1.54
- pdf Views: 20 times | Download : 42 times
-
Penggunaan Serat Optik Sebagai Pemancar Cahaya Pada Pembuatan Cocktail Dress
DOI : https://doi.org/10.69697/garina.v13i1.55
- pdf Views: 39 times | Download : 59 times
-
Busana Pengantin Wanita Modifikasi Kebaya dari Indonesia dan Lehenga dari India
DOI : https://doi.org/10.69697/garina.v13i1.56
- pdf Views: 61 times | Download : 55 times
-
PEMANFAATAN KULIT BUAH NAGA DAN DAUN BAYAM SEBAGAI PEWARNA DALAM PEMBUATAN BATIK MOTIF VIRUS COVID-19
DOI : https://doi.org/10.69697/garina.v13i1.57
- pdf Views: 56 times | Download : 26 times
-
Masker Air Leri Dan Greentea Untuk Perawatan Kulit Kusam
DOI : https://doi.org/10.69697/garina.v13i1.58
- pdf Views: 78 times | Download : 178 times
-
SCRUB GULA DAN MADU UNTUK MERAWAT BIBIR KERING
DOI : https://doi.org/10.69697/garina.v13i1.59
- pdf Views: 490 times | Download : 506 times
-
PEMANFAATAN BUNGA TELANG DALAM PEMBUATAN LIP BALM
DOI : https://doi.org/10.69697/garina.v13i1.60
- pdf Views: 412 times | Download : 613 times